Najaarsconcert 24 november 2018

10 Nov 2018

Ja, het is ons weer gelukt! We hebben weer een fantastische leuke verrassing voor u tijdens het Najaarsconcert! Nou ja, een verrassing, we gaan het u natuurlijk al vast verklappen...

Syb van der Ploeg, bekende Friese zanger van De Kast, gaat met ons meezingen! Wij zijn erg blij dat hij dat weer wilde doen. Bijna twee jaar geleden heeft hij met ons op een familiefeest opgetreden en dat is wederzijds goed bevallen. We vinden het een eer dat hij weer naar Austerlitz komt om, nu voor een groter publiek, op te treden!

Wij hebben er heel veel zin in, zijn volop aan het repeteren en aan het voorbereiden.

Het concert wordt gegeven in Dorpshuis ’t Trefpunt, aanvang 20.00 uur. De zaal is vanaf 19.30 uur open. Het is alleen toegankelijk met een toegangskaart. Omdat wij veel belangstelling verwachten voor dit concert geven wij gratis toegangskaarten uit. De donateurs hebben de uitnodiging om een kaartje te reserveren inmiddels ontvangen en hier is al enthousiast op gereageerd.

Wilt u weten of er nog toegangskaarten beschikbaar zijn, stuur dan een mailtje naar mailnaar@fanfarecorpserica.nl, dan hoort u of er nog een plekje voor u is.

.