Voorjaarsconcert

14 Apr 2018

Tijdens het voorjaarsconcert werden 4 jubilarissen gehuldigd; Maartje van de Brug 25 jaar lid, Henk Haalboom 40 jaar lid, Teus van de Brug 60 jaar lid en Jan van de Brug 70 jaar lid!! Wethouder Marcel Fluitman sprak de broers toe en had veel bewondering voor de lange tijd dat ze lid zijn van Erica! Met een diepe buiging nam de heer Fluitman zijn hoed af voor

Jan van de Brug. Tegelijkertijd een groot compliment voor Erica, want als je leden zo lang lid zijn, dan gaat t heel goed met de vereniging en het is typisch iets van Austerlitz, waar de saamhorigheid groot is! !
Na de huldiging werd afscheid genomen van Ruth Verhoef, inmiddels 85 jaar en 43 jaar lid geweest en ook van de jubilaris Jan, want na 70 jaar was dit zijn laatste concert. Beide heren kregen een piramide met het Erica logo en een groot applaus van het publiek!
Het was een zeer goed, emotioneel én gezellig concert. Voor een stampvolle zaal werd voor de pauze een mooi afwisselend programma ten gehore gebracht. Na de pauze kon het publiek meezingen. Er werd uit volle borst meegezongen. Een nieuw Austerlitz lied werd ingestudeerd en dat gaan we met de aubade op Koningsdag weer met elkaar spelen en zingen. Een zeer geslaagde avond met een lach en een traan!!