Winterconcert

9 Dec 2017

Het was echt een winterconcert. Sneeuwbuien buiten, maar warme klanken binnen!

Ondanks het slechte weer toch nog veel publiek. Zij hebben genoten van o.a.

Around the world in 80 days met een animatiefilm. St. Florian Choral en Halleluja van Leonard Cohen lieten het publiek stil genieten  en met  de klassieker Radar Love van de Golden Earring,  Uptown Funk van Bruno Mars en Shut Up and Dance van Walk the Moon,  kwam het  publiek in beweging.

Met A Christmas Dance Party en A Happy WInter Holiday kwamen we al een klein beetje in de Kerstsfeer.

Wil Koedijker werd gehuldigd voor 12 1/2 jaar lid van Fanfarecorps Erica en Dini Willemsen werd  voor 65 jaar muzikant, waarvan 17 jaar bij Erica. onderscheiden met een Erica Pyramide.

Het was weer een sfeervolle en muzikale avond, waar zowel het publiek als de leden enorm van genoten hebben. De dirigent, Bert Willemsen was zeer tevreden!