Koffieconcert

22 Oct 2017

Van de Société St. Martin Fanfare de Stein kregen wij het verzoek of het mogelijk was om bij ons in Austerlitz een concert te geven op zondag 22 oktober. 

Bij de Société St. Martin Fanfare de Stein  speelt Daphne Odekerken op es bas. Zij is de vriendin van Milco Verbeek, onze paukenist/percussionist. Door die twee is het contact tot stand gekomen en hebben we een gezellig koffieconcert georganiseerd.En het was een fantastisch concert. Zoveel jonge muzikanten bij Société St. Martin, daar zijn wij bij Erica best jaloers op! Het klonk geweldig en de concerten van beide orkesten vielen goed in de smaak. Als afsluiting met ruim 80 muzikanten Skyfall en Where Eagles Soar  gespeeld. Dat gaf kippenvel, zo mooi. Een hele leuke ervaring, gezellig contact en wij hopen dat dit niet éénmalig zal zijn.

 

 

Please reload

Recente berichten

June 4, 2019

May 22, 2019

April 29, 2019

March 23, 2019

January 13, 2019

September 3, 2018

Please reload

Archief
Please reload

Volg Fanfarecorps Erica ook op facebook

  • Wix Facebook page