Winterconcert

9 december 2017

Dit keer een winterconcert met prachtige muziek met beelden en om alvast een beetje in de stemming te komen voor Kerstmis spelen we ook een paar kerstnummers!

U bent van harte welkom in Dorpshuis 't Trefpunt, Austerlitz. Aanvang 20.15 uur, toegang gratis.

In de pauze wordt een verloting gehouden.

Koffie Concert

22 oktober 2017

Van de Société St. Martin Fanfare de Stein kregen wij het verzoek of het mogelijk was om bij ons in Austerlitz een concert te geven op zondag 22 oktober.

Bij de Société St. Martin Fanfare de Stein  speelt Daphne Odekerken op es bas. Zij is de vriendin van Milco Verbeek, onze paukenist/percussionist. Door die twee is het contact tot stand gekomen en hebben we een gezellig koffieconcert georganiseerd.En het was een fantastisch concert. Zoveel jonge muzikanten bij Société St. Martin, daar zijn wij bij Erica best jaloers op! Het klonk geweldig en de concerten van beide orkesten vielen goed in de smaak. Als afsluiting met ruim 80 muzikanten Skyfall en Where Eagles Soar  gespeeld. Dat gaf kippenvel, zo mooi. Een hele leuke ervaring, gezellig contact en wij hopen dat dit niet éénmalig zal zijn.

Rabo Clubkas Campagne 2017

15 november 2017

Dank u voor uw steun, wij hebben inmiddels 608,50 mogen ontvangen!

9 december 2017

Winterconcert

Dorpshuis 't Trefpunt, aanvang 20.15 uur

Toegang gratis.

Iedereen van harte welkom!